Veelgestelde vragen

Wat is Luisteren.nl?

Luisteren.nl is een online radio website met een overzicht van de meest populaire nationale, commerciele en regionale radiostations. Klik een radiozender aan en luister direct naar je favoriete radiostation!

Waarom hoor ik niks?

Wil je online radio luisteren maar weigert je computer een radiozender af te spelen? Dan kan het zijn dat je computer niet beschikt over de juiste plug-in of een recente versie van Flash player. Luisteren.nl is geschikt voor alle browsers en maakt gebruik van Flash en HTML5 voor het afspelen van audio en video op de website. Voor het afspelen van sommige radiozenders dien je te beschikken over mediaspelers zoals o.a., Windows media player, VLC media player, Realplayer, Quicktime. Maak je gebruik van adblockers, dan het kan zijn dat je muziek niet wordt afgespeeld. Mocht je toch problemen ondervinden bij het beluisteren van radio of ene specifieke radiozenders, neem dan contact met ons op.

Waarom valt mijn verbinding weg?
Kan ik radio luisteren op mijn mobiel of tablet?

Ja zeker! Via Luisteren.nl kun je via je mobiele telefoon of tablet gemakkelijk radio luisteren.

Ik mis een zender.

Wij hebben zoveel mogelijk nationale en lokale radiozenders toegevoegd aan ons overzicht. Mis jij een (inter)nationale radiozenders of heb je een favoriete radiostation die je beluisterd? Laat het ons dan weten, wij zullen dan ons best doen om de zender op te nemen in het overzicht.

Kan ik radio luisteren tijdens het surfen?
Ik heb een vraag over een radio uitzending

Luisteren.nl is een online radio portal en maakt zelf geen eigen programma’s of radio uitzendingen. Mocht je een vraag hebben voor een specifieke radiozender, dan kun je die beter stellen aan de radio-omroep of de radiozender.